Investeren
in sport

Multi-functioneel
gebruik van gebouwen

Kunst en cultuur
voor iedereen
toegankelijk

Actieve en passieve
recreatie

Een seniorvriendelijke
gemeente

Gevarieerd aanbod
werkgelegenheid

Behoud van
eigen identiteit
kernen

Aandacht voor
cultureel erfgoed

Vraag van de burger
staat centraal

Versterken
Centrumfunctie

Bouwen voor
inwoners dorpskernen

Onderwijs in
moderne gebouwen

arrow Vergaderingen en bijeenkomsten
Nieuws vanuit de fractie
Agenda
Twitter
 • Addendum op coalitieakkoord

  De vier coalitiepartijen (LokaalBelang, VVD, GroenLinksaf en CDA) hebben gewerkt aan een addendum op het coalitieakkoord Samen Duurzaam Vooruit. Dit in het verlengde van de wens om de uitwerking van dit akkoord periodiek te willen evalueren. De coalitiepartijen kijken tevreden terug op de eerste twee jaar van de huidige bestuursperiode 2018-2022. In het addendum beschrijven de vier partijen hun gezamenlijke wensen en ambities voor de komende jaren.

  <lees verder>

 • De rol van het openbaar bestuur tijdens de coronacrisis

  Nu het kabinet deze week waarschijnlijk haar voorlopig laatste crisisberaad heeft en er wederom enkele maatregelen naar alle waarschijnlijk worden versoepeld, kunnen we concluderen dat de crisis enigszins voorbij is. LokaalBelang roept op tot breed politiek en maatschappelijk debat.

  <lees verder>

 • LokaalBelang zoekt naar digitale verbinding

  De afgelopen weken is een zeer bijzondere tijd geweest vanwege het coronavirus. Het is een tijd die we niet kennen of gekend hebben. Het roept veel vragen op en voor een ieder van ons is de vraag anders.

  <lees verder>

 • <meer nieuws>
Volg ons op

Maak kennis met onze nieuwe wethouder

Op 9 mei 2018 is John van den Hoven namens LokaalBelang geïnstalleerd als een van de vier wethouders van de gemeente Waalwijk. In onderstaande video vertelt hij wie hij is en wat hij belangrijk vindt. Daaronder stelt hij zich graag uitgebreid aan u voor.

John van den Hoven

Ik ben geboren (1961) en getogen in Waalwijk, om precies te zijn in ’t Heike in Waalwijk Zuid. Ik woon samen met Conny in Zanddonk Zuid en ben de trotse vader van 2 zonen, Dennis (1984) en Sander (1987), die al geruime tijd zijn uitgevlogen en hun eigen stekkie hebben gevonden. Daarnaast zijn we erg blij met de komst van ons eerste kleinkind Noud, die binnenkort zijn eerste verjaardag viert.

Ik ben na de middelbare school bij toeval terechtgekomen bij de Belastingdienst, toen nog in Waalwijk gevestigd aan de Grotestraat 403 in Waalwijk. Bij deze dienst heb ik me via diverse verschillende opleidingen en vestigingen verder ontplooid, waarbij ik alle facetten van het inspecteurs vak wel voorbij heb zien komen. In 2012 ben ik binnen deze organisatie in de managementlijn terechtgekomen, waarvoor in 2016 nog een academische opleiding heb behaald. Met mijn opgedane ervaring binnen de belasting dienst in het primaire proces en het management begon het enige tijd terug te kriebelen om een nieuwe uitdaging te zoeken. Het wethouderschap voelt hierbij voor mij als de juiste stap op dit moment, omdat het in mijn beleving een mooie veelzijdige baan is en tevens een mogelijkheid, om iets terug te doen voor mijn gemeente.

Raadsfractie
Maud Veraa
Raadsfractie
Timon Klerx
Raadsfractie
Ad van Hamond
Raadsfractie
Jan van Baardwijk
Raadsfractie
Jan van Dinther
Raadsfractie
Will Lodenstijn
Raadsfractie
Richard Frodyma
Raadsfractie
Ramon van Bavel
Raadsfractie
Jan van Dijk
Zoeken op onze website