Mijn naam is Niels van der Pluijm, ik ben 47 jaar, geboren en getogen in Waalwijk en kijk er naar uit om aan de slag te gaan met Lokaal Belang. In het dagelijks leven ben ik werkzaam als ondernemer in de telecommunicatie; ik ben directeur/ eigenaar van diverse telecombedrijven.

Met vrouw en drie kinderen woon ik in Landgoed Driessen. Als echte Waalwijker zet ik mij in voor het mooie wat Waalwijk heeft, zoals ik het altijd noem; ‘het midden tussen een dorp en een stad’. Waalwijk is groot genoeg om te beschikken over de nodige voorzieningen voor jeugd, gezinnen en ouderen zonder meteen het grootse en drukke te ervaren van een stad. Ook heeft Waalwijk het landelijke van een dorp met als je dat zoekt de rust en groene buitengebieden zoals in Sprang-Capelle en Waspik. Al 23 jaar ben ik ondernemer in Waalwijk en heb zodoende veel affiniteit met ondernemend Waalwijk. Ik ben maatschappelijk betrokken en zet me daarom graag in voor Waalwijk.

Speerpunten

  1. Fijn wonen in de wijken Driessen en Sprang; meer groen, goede voorzieningen zoals sporten en spelen, goede bereikbaarheid van Sprang en Driessen, upgrade van de sporthal- en zwembad Zidewinde. Betaalbare huur- en koopwoningen voor onze kinderen.
  2. Duurzaamheid; zonnepanelen op daken, meer groen, realisatie van de zwemvijver en het stadsstrand, glasvezel voor alle Waalwijkers, moderne schoolgebouwen.
  3. Ondernemen, Waalwijk is een ondernemende pioniersstad; betere bereikbaarheid, slimme verkeerslichten, upgraden van de huidige industrieterreinen, ruimte voor nieuwe technologieën.
NIELS VAN DER PLUIJM

WIL JE LID WORDEN?