Versterken
Centrumfunctie

Vraag van de burger
staat centraal

Bouwen voor
inwoners dorpskernen

Gevarieerd aanbod
werkgelegenheid

Kunst en cultuur
voor iedereen
toegankelijk

Multi-functioneel
gebruik van gebouwen

Actieve en passieve
recreatie

Onderwijs in
moderne gebouwen

Behoud van
eigen identiteit
kernen

Een seniorvriendelijke
gemeente

Aandacht voor
cultureel erfgoed

Investeren
in sport

arrow Vergaderingen en bijeenkomsten
Nieuws vanuit de fractie
Agenda
Twitter
 • Addendum op coalitieakkoord

  De vier coalitiepartijen (LokaalBelang, VVD, GroenLinksaf en CDA) hebben gewerkt aan een addendum op het coalitieakkoord Samen Duurzaam Vooruit. Dit in het verlengde van de wens om de uitwerking van dit akkoord periodiek te willen evalueren. De coalitiepartijen kijken tevreden terug op de eerste twee jaar van de huidige bestuursperiode 2018-2022. In het addendum beschrijven de vier partijen hun gezamenlijke wensen en ambities voor de komende jaren.

  <lees verder>

 • De rol van het openbaar bestuur tijdens de coronacrisis

  Nu het kabinet deze week waarschijnlijk haar voorlopig laatste crisisberaad heeft en er wederom enkele maatregelen naar alle waarschijnlijk worden versoepeld, kunnen we concluderen dat de crisis enigszins voorbij is. LokaalBelang roept op tot breed politiek en maatschappelijk debat.

  <lees verder>

 • LokaalBelang zoekt naar digitale verbinding

  De afgelopen weken is een zeer bijzondere tijd geweest vanwege het coronavirus. Het is een tijd die we niet kennen of gekend hebben. Het roept veel vragen op en voor een ieder van ons is de vraag anders.

  <lees verder>

 • <meer nieuws>
Volg ons op

Vragen stellen

Wilt u met ons meedenken, hebt u vragen of opmerkingen laat dan van u horen via onderstaand formulier. Wij geven u zo spoedig mogelijk een reactie.

Wekelijkse update

Via onderstaand contactformulier kunt u ook aangeven graag op de hoogte te blijven via onze wekelijkse update. Deze nieuwsbrief wordt elke week verstuurd door onze fractievoorzitter. Hierin wordt teruggekeken op vorige week, vooruitgeblikt op de week die komt en natuurlijk de agenda gedeeld van de aankomende fractievergadering.

  Uw naam (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht

   

  Onze contactgegevens

  Het bestuur van LokaalBelang kunt u bereiken via bestuur@lokaalbelangwaalwijk.nl. Heeft u een (politieke) vraag voor de raadsfractie van onze partij, dan kunt u contact opnemen met Timon Klerx, fractievoorzitter van LokaalBelang, via tklerx@waalwijk.nl of via 06-19267162.

   

  Ons postadres

  LokaalBelang Waalwijk
  Julianastraat 28
  5141 GL Waalwijk

   

  Donatie

  Elk bedrag is welkom, hiermee steunt u LokaalBelang Waalwijk in haar permanente campagne. U kunt uw donatie bij uw belastingaangifte als gift opvoeren. Dit maakt uw bijdrage extra fiscaal aantrekkelijk, voor meer informatie hierover kunt u terecht op www.belastingdienst.nl. Onze partij is wettelijk verplicht giften boven de € 4500 op te nemen in ons financieel jaarverslag. Aan donaties kan geen enkel recht worden ontleend.

  Raadsfractie
  Maud Veraa
  Raadsfractie
  Timon Klerx
  Raadsfractie
  Ad van Hamond
  Raadsfractie
  Jan van Baardwijk
  Raadsfractie
  Jan van Dinther
  Raadsfractie
  Will Lodenstijn
  Raadsfractie
  Richard Frodyma
  Raadsfractie
  Ramon van Bavel
  Raadsfractie
  Jan van Dijk
  Zoeken op onze website