Actieve en passieve
recreatie

Onderwijs in
moderne gebouwen

Bouwen voor
inwoners dorpskernen

Multi-functioneel
gebruik van gebouwen

Een seniorvriendelijke
gemeente

Versterken
Centrumfunctie

Gevarieerd aanbod
werkgelegenheid

Behoud van
eigen identiteit
kernen

Kunst en cultuur
voor iedereen
toegankelijk

Vraag van de burger
staat centraal

Aandacht voor
cultureel erfgoed

Investeren
in sport

arrow Vergaderingen en bijeenkomsten
Nieuws vanuit de fractie
Agenda
Twitter
 • Addendum op coalitieakkoord

  De vier coalitiepartijen (LokaalBelang, VVD, GroenLinksaf en CDA) hebben gewerkt aan een addendum op het coalitieakkoord Samen Duurzaam Vooruit. Dit in het verlengde van de wens om de uitwerking van dit akkoord periodiek te willen evalueren. De coalitiepartijen kijken tevreden terug op de eerste twee jaar van de huidige bestuursperiode 2018-2022. In het addendum beschrijven de vier partijen hun gezamenlijke wensen en ambities voor de komende jaren.

  <lees verder>

 • De rol van het openbaar bestuur tijdens de coronacrisis

  Nu het kabinet deze week waarschijnlijk haar voorlopig laatste crisisberaad heeft en er wederom enkele maatregelen naar alle waarschijnlijk worden versoepeld, kunnen we concluderen dat de crisis enigszins voorbij is. LokaalBelang roept op tot breed politiek en maatschappelijk debat.

  <lees verder>

 • LokaalBelang zoekt naar digitale verbinding

  De afgelopen weken is een zeer bijzondere tijd geweest vanwege het coronavirus. Het is een tijd die we niet kennen of gekend hebben. Het roept veel vragen op en voor een ieder van ons is de vraag anders.

  <lees verder>

 • <meer nieuws>
Volg ons op

LokaalBelang zoekt naar digitale verbinding

De afgelopen weken is een zeer bijzondere tijd geweest vanwege het coronavirus. Het is een tijd die we niet kennen of gekend hebben. Het roept veel vragen op en voor een ieder van ons is de vraag anders. Zoveel vragen die nu spelen en hierop is maar een antwoord mogelijk. Blijf binnen en houd je aan de regels die vanuit de regering worden opgelegd. Als fractie van Lokaal Belang beseffen wij dat het zwaar is voor iedereen en daarom willen wij door dit bericht u een hart onder de riem steken.

Het is dan ook logisch dat de fractie- en raadsvergaderingen in de gemeente Waalwijk anders waren dan normaal en het contact met onze inwoners was helaas veel minder dan gebruikelijk. Daarom roept de fractie van LokaalBelang inwoners op om juist in deze tijd contact te maken. Met elkaar, met ieders naasten en indien gewenst ook met de lokale politiek. Op donderdagavond 30 april zal de fractie van LokaalBelang in een openbare digitale vergadering bijeenkomen om de raadsvoorstellen van de komende maand door te nemen. Iedereen is van harte welkom! Vragen en/of opmerkingen kunnen worden gesteld via info@lokaalbelangwaalwijk.nl.

Op de agenda staan de volgende raadsvoorstellen:

 

Hoop is een lichtje in de nacht
Dat vandaag moed geeft
En morgen kracht

Raadsfractie
Maud Veraa
Raadsfractie
Timon Klerx
Raadsfractie
Ad van Hamond
Raadsfractie
Jan van Baardwijk
Raadsfractie
Will Lodenstijn
Raadsfractie
Richard Frodyma
Raadsfractie
Ramon van Bavel
Raadsfractie
Jan van Dijk
Zoeken op onze website