Op naar de gemeenteraadsverkiezingen

Stem 14, 15 of 16 maart op Lokaal Belang
0
0
0
0
Days
0
0
Hrs
0
0
Min
0
0
Sec

SAMEN BOUWEN AAN ONZE TOEKOMST

PARTIJPROGRAMMA

Al bijna twee jaar bevinden we ons in een uitzonderlijke tijd. Corona bracht veel zorgen en verdriet, maar liet ook zien hoe we samen veel kunnen dragen. Inmiddels leren we steeds beter leven met het coronavirus. Gelukkig brachten de beperkingen niet alles tot stilstand. Er is enorm veel werk verzet in onze gemeente en daar zijn we trots op. Het is nu tijd om verder vooruit te kijken.

In 2022 is het 25 jaar geleden dat Waalwijk, Sprang-Capelle en Waspik zijn samengevoegd. Samen vormen we de prachtige gemeente Waalwijk. Waar het fijn leven is en we ons vooral vertrouwd voelen. We hebben respect voor een ander en zorgen voor elkaar. Met die sterke basis zien wij de toekomst vol vertrouwen tegemoet. Maar zeker is dat de lokale overheid met grote uitdagingen te maken heeft en krijgt. Daarom blijven we investeren om ons hoge voorzieningenniveau dat we met elkaar hebben opgebouwd, te behouden en versterken. Daar gaan we voor!

Lokaal Belang bouwt de komende jaren met onze inwoners, ondernemers en maatschappelijke partners graag aan de toekomst van Waalwijk, Sprang-Capelle en Waspik. Hoe we dat willen doen, lees je in dit programma. Dank dat jij ons daarbij steunt.